Kunnen we je
helpen? App ons!
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

SUP board testen

Wil je graag een sup board testen? Dat snappen we! Misschien wil je wel een sup board testen om te kijken of suppen überhaupt wat voor je is. Of wellicht ben je al wat verder in je zoektocht en wil je dat ene sup board testen om zeker te stellen dat die bij je past.

Door contact met ons op te nemen of op afspraak langs te komen in onze showroom, kunnen wij je al voorzien van heel informatie en een advies op maat. Daarnaast kun je in onze sup board aankoopgids al veel informatie vinden die jou op weg helpt in je zoektocht naar de perfecte sup.

Soms heb je echter net even wat meer nodig om tot een keuze te komen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij ons op het Woldmeer een sup board te testen.

Waarom een sup board testen?

We begrijpen heel goed dat je het lastig vindt om te bepalen welk board bij je past en dat is nou precies waar we je bij willen helpen. In onze showroom in Groningen kun je op afspraak terecht voor een persoonlijk advies en ook telefonisch of via mail kunnen we uitgebreid de tijd nemen om je van een advies op maat te voorzien. Daarnaast hebben we ook een sup board aankoopgids geschreven, die je mogelijk al een eind de goede richting in helpt.

 

Soms is er echter net wat meer nodig om overtuigd te zijn, dat je een goede keuze maakt. Dat is heel logisch! Je wil zeker weten dat je voor jezelf het perfecte sup board vindt of misschien moet je zelfs nog ontdekken of suppen wel wat voor jou is.

 

Dan is de mogelijkheid om een sup board te testen een uitkomst! Sup testen biedt je de mogelijkheid om het board niet alleen heel goed te bekijken en te voelen, maar ook om te ervaren hoe het vaargedrag is. Door uit te proberen kom je er achter of het board voldoet aan je wensen voor wat betreft stabiliteit, snelheid, koersvastheid en wendbaarheid.

 

Kom je bij ons een sup testen, dan zijn wij er altijd bij om je van advies te voorzien. We zullen aangeven wat de sterke en zwakke punten zijn van het board dat je test. Daarnaast zullen we aangeven hoe het board zich verhoudt tot andere sup boards. Zo krijg je een compleet beeld en kun je een weloverwogen keuze maken. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en geven je echt een advies op maat!

Welke sup boards kunnen getest worden?

Onderstaande sup boards zijn beschikbaar om te testen. Deze boards zijn uiteraard niet zomaar gekozen. Dit zijn de meest populaire boards en tegelijkertijd een goede mix van verschillende boards, voor beginner tot gevorderde. Hierdoor kun je goed vergelijken en uitvinden welk (type) sup board bij je past.

 

Allround SUP board testen:

MOAI 10’6

MOAI 11′

Starboard iGO Zen 10’8

Starboard iGO Zen 11’2

Jobe Leona 10’6

Jobe Yarra 10’6

Jobe Duna 11’6

Funwater Feath-r-Lite 10′

 

Touring SUP board testen:

MOAI 12’6

Starboard Touring M Zen 12’6

 

Wil je graag een sup board testen, maar staat het board niet in bovenstaande lijst? Neem dan even contact met ons op en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen!

 

Sommige sup boards zijn al aan bod gekomen in een van onze reviews. Deze vind je hieronder:

MOAI 10’6 review

MOAI 11′ review

MOAI 10’6 vs MOAI 11′

MOAI Beach vibes SUP boards

MOAI Ultralight Edition SUP boards

MOAI SUP board Classic lijn

Aqua Marina Fusion review

Aqua Marina Fusion vs Aqua Marina Vapor

Jobe Duna review

 

Hoe meld ik me aan?

Op onderstaande data is er de mogelijkheid om te testen:

 

TBD > Watersportweekend Meerstad. We zijn te vinden bij Strand park Meerstad. Niet alleen kun je bij ons het suppen uitproberen of een keer ervaren hoe het is met een ander board of peddel, maar we hebben ook een tweetal collega’s bereid gevonden om samen met ons het sup aanbod wat uit te breiden. Daarmee bestaat het sup aanbod uit drie onderdelen.

Wil je graag een sup board testen? Stuur ons dan een mail met jouw naam, de voorkeursdatum en welk(e) board(s) je wil testen en dan zien we je snel op het water!.


Nu in de SALE!!
Wat anderen vinden
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1