• Advies op maat
 • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
 • Verzending gratis vanaf €75
 • WooCommerce producten filter

  Merken

  Prijs

  Niveau

  Lengte

  Belastbaarheid

  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

  SUP board met zitje

  Zoek je een SUP board met zitje? Zoek dan niet verder! Bij ons vind je een groot aantal sup boards die de mogelijkheid hebben om er een zitje op te bevestigen. Daarnaast zijn er een aantal pakketten die een sup board met zitje bevatten.

  We hebben sup boards met kajakoptie van de merken MOAI, Aztron, Aquatone, en Funwater.

  Weet je niet zeker welk SUP board geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op, kom langs in onze showroom of neem een kijkje in onze SUP board aankoopgids!

  Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond


  Kunnen we helpen?

  Wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! We zijn enthousiaste SUP’ers en halen er veel plezier uit om andere mensen ook op weg te helpen in deze fantastische sport, die niet alleen lichamelijk inspannend is, maar ook geestelijk ontspannend. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten? Bekijk dan eens onze SUP board aankoopgids, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Watersport Meerstad Rody en Muriel

  Wat anderen vinden

  Sup board met zitje kopen

  Zit je er aan te denken om een SUP board met zitje te kopen? Daar ga je geen spijt van krijgen! Het is erg leuk om een zitje op je sup board te bevestigen en je sup board vervolgens als kajak te gebruiken. Je kan vervolgens achterover leunen en in alle rust genieten van de omgeving.

   

  Populariteit sup board met zitje

  We krijgen vaak de vraag of er veel klanten zijn die een kajakzitje en kajakpeddel bij hun pakket aanschaffen. Of de vraag of het nou echt een meerwaarde is om een sup board met zitje te hebben.

  Dat is uiteraard heel persoonlijk. De een vindt het geweldig om de mogelijkheid te hebben om te kunnen kiezen tussen staand en zittend peddelen. De ander wil alleen staan.

  Feit is wel, dat er ontzettend veel mensen zijn die nog meer plezier uit het suppen halen door er een sup zitje en kajakpeddel bij aan te schaffen.

   

  sup met zitje

  We hebben verschillende boards in ons assortiment die al een zitje in het pakket hebben. Dat zijn de Tuxedo Sailor Sea Green, Hydro Force White Cap convertible, de Funwater Lyrebird, de Funwater Rainbow Snake en de Funwater Polar Bear. Bij deze boards hoeft er dus niet nog een kajakzitje apart te worden aangeschaft.

   

  Kajakpeddel

  Naast een zitje heb je dan nog wel een kajakpeddel nodig. Dat is een peddel die aan beide zijde een blad heeft, zodat je niet van kant hoeft te wisselen met je peddel. In ons assortiment hebben wij verschillende kajakpeddels die je kunt gebruiken op je sup board.

  Momenteel hebben we kajakpeddels van MOAI, Aztron, Aquatone en Funwater. We hebben ervoor gekozen om geen Aqua Marina en Hydro Force kajakpeddels op te nemen in onze shop, omdat we de kwaliteit van de andere kajakpeddels beter vinden.

  In principe kun je elke kajakpeddel gebruiken om te kajakken met je sup board. Als je de beste kwaliteit wil, is het verstandig om voor de MOAI kajakpeddel te kiezen.

  Meerwaarde sup met zitje

  We krijgen vaak de vraag of een sup board met zitje een meerwaarde heeft. Dat hangt er natuurlijk helemaal vanaf, waar je het board voor wilt gebruiken. Als het je fijn lijkt om af en toe het staan te kunnen afwisselen met zitten, dan is een sup met zitje wellicht een heel leuke toevoeging.

  Een kajakzitje kan ook een uitkomst zijn voor mensen met fysieke ongemakken of mensen die revalideren. Regelmatig hebben wij klanten die om die reden een kajakzitje aanschaffen. Op die manier worden ze ontlast en kunnen ze genieten van een sup board met zitje.

   

  Sup zitje merken

  Een sup zitje is niet altijd uitwisselbaar. Sommige zitjes zijn universeel, maar dat geldt zeker niet voor alle. Je zult dus goed moeten opletten als je een zitje zoekt voor bij je sup board. De verstelbanden moeten wel op de juiste lengte te stellen zijn. Anders loop je het risico dat de afstand tussen de D-ringen te groot is.

  Zowel voor Aztron als Aquatone geldt, dat je voor hun sup boards ook van hetzelfde merk een zitje er bij moet kopen. het is niet mogelijk om een Aquatone zitje te plaatsen op een Aztron sup board om op die manier een sup met zitje te krijgen.

  Hetzelfde geldt voor Funwater boards die de mogelijkheid hebben om een zitje te plaatsen. Ook voor deze boards geldt, dat hier een Funwater zitje op moet worden geplaatst om de Funwater boards te kunnen ombouwen tot sup board met zitje.

   

  Aqua Marina sup zitje

  Vrijwel alle Aqua Marina boards kunnen worden omgebouwd tot sup board met zitje. Een Aqua Marina sup zitje is ook wel verkrijgbaar, maar wij zijn niet onder de indruk van het Aqua Marina zitje.

  Wij hebben er daarom voor gekozen om voor de Aqua Marina boards alleen een MOAI sup zitje aan te bieden. Een MOAI sup zitje is namelijk veel steviger en van betere kwaliteit. Hierdoor zul je veel meer plezier hebben van je sup board met zitje.

   

  MOAI sup board zitje

  Het zal onnodig zijn te vermelden dat het MOAI zitje ook op de MOAI boards past, die een mogelijkheid hebben om een zitje te plaatsen. Bij MOAI zijn dat de MOAI 10’6, de MOAI 10’6 WS, MOAI 10’6 Blue, MOAI 10’6 Coral, MOAI 10’6 Dawn, MOAI 10’6 Sand, MOAI 11’ Ocean, MOAI 11’ Midnight en de MOAI 12’4.

  Met het afneembare MOAI kajakzitje kun je deze boards eenvoudig ombouwen tot een kajak. Geef je benen even rust en geniet van de natuur, terwijl je achterover leunt op je sup board met zitje.

  Het MOAI kajakzitje heeft extra zachte schuimrubberen kussens voor meer zitcomfort.

  Hoe bouw je de SUP om in een kajak? Maak het kajakzitje vast aan de vier D-ringen op het EVA kussen en gebruik de riemen van het zitje om de zitting naar behoefte te verstellen.

  Het zitje kan het best gebruikt worden in combinatie met de MOAI kajakpeddel die optioneel is en los verkocht wordt.

   

  Aquatone kajakzitje

  Met het afneembare Aquatone kajakzitje kun je de Aquatone Wave 10′, Aquatone Wave 10’6 en Aquatone Wave plus 11′ SUP boards eenvoudig ombouwen tot een kajak. De 2022 modellen van de Aquatone Flame 11’6 en de Aquatone Flame 12’6 kun je ook ombouwen tot sup met zitje.

   

  Aztron kajakzitje

  Met het Aztron kajakzitje kun je een tweetal Aztron SUP boards ombouwen tot een sup met zitje. Dit zijn de Aztron Titan en de Aztron Neptune.

  MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
  VERZONDEN MET
  • shipment-1