• Advies op maat
 • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
 • Verzending gratis vanaf €75
 • WooCommerce producten filter

  Prijs

  Kajakoptie

  Niveau

  Lengte

  Belastbaarheid

  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

  Aquatone SUP board

  Aquatone is een tweede label van Aztron en is nog een vrij jong merk. Aquatone SUP boards kenmerken zich door een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en een prachtig uiterlijk.

  De designs van de Aquatone SUP boards zijn geïnspireerd op de zee en de natuur. De boards zijn veelzijdig, stijlvol en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  Weet je niet zeker welk SUP board geschikt is voor jou; neem dan contact met ons op of bekijk onze SUP board aankoopgids !

  Toont alle 6 resultaten


  Kunnen we helpen?

  Wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! We zijn enthousiaste SUP’ers en halen er veel plezier uit om andere mensen ook op weg te helpen in deze fantastische sport, die niet alleen lichamelijk inspannend is, maar ook geestelijk ontspannend. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten? Bekijk dan eens onze SUP board aankoopgids, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Watersport Meerstad Rody en Muriel

  Wat anderen vinden

  Aquatone SUP board technologie

  Aquatone maakt in hun assortiment twee soorten boards. Boards die geschikt zijn voor beginners en boards die geschikt zijn voor de meer fanatieke suppers. De gebruikte technologieën tussen deze twee groepen is verschillend.

  De beginnersboards zijn de Aquatone Wave boards en de Aquatone Haze en Aquatone Mist. De laatste twee boards zijn bijzonder, omdat dat zogeheten compacte Aquatone sup boards zijn.

  De beginnersboards zijn single layer boards, maar maken gebruik van stringer technologie. Hierdoor zijn deze Aquatone SUP boards heel licht, maar tegelijkertijd stijf. Daarnaast is er ook op de rail een extra laag pvc aangebracht. Deze extra laag biedt bescherming en zorgt ook voor extra stijfheid.

  De Aquatone sup boards die erg fijn zijn voor fanatieke suppers, zijn de Aquatone Flame modellen en de Aquatone Ocean. Deze boards zijn gemaakt met double layer fusion technologie en met een dubellaagse rail. Deze boards zijn ontzettend stijf, duurzaam en toch nog heel licht.

  Aquatone sup kopen

  Als je graag een Aquatone sup board wil kopen, zijn er een aantal aspecten die van belang zijn. Als beginner zul je in het begin nog moeten wennen en balans moeten vinden. Dan is het fijn als je een stabiel board hebt. Daardoor zul je veel meer plezier hebben en zul je het suppen sneller onder de knie krijgen. Bij de Aquatone sup boards is heel goed aan die stabiliteit gedacht en daardoor zijn ze ook zeer geschikt voor beginners!

   

  Prijs/kwaliteit Aquatone SUP board

  Als je een Aquatone sup gaat kopen, wil je niet gelijk de hoofdprijs betalen. Dat hoeft ook niet. De Aquatone sup boards worden geleverd als complete pakketten tegen een erg goede prijs, gezien de kwaliteit die geleverd wordt. Met name de stabiliteit en de prijs/kwaliteitverhouding hebben ertoe geleid dat de Aquatone sup boards enorm populair zijn.

   

  Beste Aquatone SUP board

  Er zijn veel verschillende soorten Aquatone sup boards. Allround boards voor beginners, boards voor de grotere suppers, touring boards etc. Het meest populaire board is de Aquatone Wave 10’6. Dit allround board is enorm veelzijdig en biedt stabiliteit, snelheid en wendbaarheid. Daardoor wordt de Aquatone Wave 10’6 vaak gekozen door beginners.

  Dit betekent echter niet, dat dit board ook voor jou het beste board is. Dat zal afhangen van jouw wensen, je lengte en gewicht en van je ervaring. Neem contact met ons op om erachter te komen wel Aquatone sup board geschikt is voor jou.

   

  Aquatone sup 2022

  Alle Aquatone SUP boards Hebben in 2022 een nieuw design gekregen. De basiskleuren zijn voor elk sup board gelijk gebleven, maar het design is net even anders. De Aquatone Haze is een volledig nieuw board in de Aquatone sup 2022 collectie. na het succes van de Aquatone Mist heeft Aquatone besloten een tweede compacte variant uit te brengen, maar nu met een touring vorm.

   

  Aquatone Wave sup boards

  Er zijn vier Aquatone Wave modellen; Aquatone Wave 10′, Aquatone Wave 10’6, Aquatone Wave Plus 11′ en de Aquatone Wave Plus 12′. Alle vier Aquatone sup boards hebben een klassieke allround vorm en combineren gebruiksgemak met goede prestaties.

  De Aquatone Wave sups zijn mooi breed en daardoor stabiel, Hierdoor zijn de Aquatone sup boards heel geschikt voor beginners. Door de klassieke all-round vorm is het board vooral geschikt voor recreatief gebruik.

  De Aquatone sup boards hebben een 13 cm brede stringer constructie van boven naar onder en aan beide zijden van het SUP board. Hierdoor zijn de  boards erg stijf en zelfs geschikt voor water met wat meer golfslag.

  Wil jij een fijn en scherp geprijsd all-round SUP board voor op rustige wateren, dan is een Aquatone Wave een prima keuze!

   

  Aquatone Flame

  De Aquatone Flame is verkrijgbaar in twee verschillende lengtematen: de Aquatone Flame 11’6 en de Aquatone Flame 12’6. Beide boards zijn stabiel en snel en daardoor perfect voor iemand die graag langere afstanden aflegt.

  Beide Aquatone sup boards zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig dubbellaags fusion drop-stitch materiaal. Hierdoor zijn de boards maar liefst 20-25% lichter en 23-30% stijver zijn dan reguliere dubbellaags SUP boards.

  De Aquatone Flame heeft verder een 5mm dik EVA deck pad voor perfecte grip en comfort. Daarnaast is het board uitgerust met een kickpad voor het betere bochtenwerk (kick turns). Het Aquatone flame SUP board is een perfect board voor een meerdaagse trip. Stop je bagage onder de elastieken voorop je board en ga op pad!

   

  Aquatone Ocean

  Het Aquatone Ocean 14′ race SUP board is het snelste Aquatone sup board. Dit prachtige en snelle race SUP board is speciaal ontworpen voor de gevorderde en sportieve SUP’er.

  Dit Aquatone SUP board is lang, smal en super gestrekt. Hierdoor is de glide perfect en hoef je minder vaak van kant te wisselen met je peddel. Het board is daarnaast gemaakt met double layer fusion technologie. Daardoor is de Aquatone sup erg stijf, maar toch licht. In tegenstelling tot heel veel andere modellen kan de Ocean worden opgepompt tot 18 PSI, waar heel veel boards tot slechts 15PSI gaan.

  De Aquatone Ocean heeft een kickpad, voor diegenen die een extra dimensie willen toevoegen aan het suppen met kick turns. De Aquatone Ocean is echt perfect voor lange afstanden, waarbij je het maximale eruit wil halen. Hou jij van vol gas gaan; dan is de Aquatone Ocean een heel goede keuze!

   

  Aquatone sup kajakzitje

  Een erg leuke extra is, dat alle Aquatone Wave en Aquatone Flame odellen de mogelijkheid hebben om er een Aquatone kajakzitje op te bevestigen. Combineer dit zitje met een Aquatone kajakpeddel en je kan rustig achterover zitten en de SUP gebruiken als kajak.

   

  Aquatone sup board review

  De Aquatone sup boards zijn kwalitatief goed, maar worden toch aangeboden tegen een voordelige prijs. Alle Aquatone boards worden geleverd als compleet pakket, met alles daarin wat je nodig hebt. De Wave boards zijn mooi breed en daardoor stabiel en geschikt voor beginners. De touring modellen zijn kwalitatief beter dankzijde fusion technology. Toch zijn deze boards nog steeds erg scherp geprijsd.

   

  Aquatone SUP aanbieding

  Naast onze standaard lage prijzen vind je bij ons altijd wel een aantal sup board aanbiedingen, waaronder ook regelmatig Aquatone sup aanbiedingen. Neem snel een kijkje op onze SALE pagina om te zien welke boards momenteel in de aanbieding zijn. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten; bekijk dan onze SUP board aankoopgids of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!!

  MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
  VERZONDEN MET
  • shipment-1