Kunnen we je
helpen? App ons!
Nu tijdelijk gratis MOAI 20L dry bag twv €19,95 bij de aanschaf van een MOAI SUP board! Bekijk hier de MOAI boards.
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

Blogs

Wij hebben ons als doel gesteld om jullie zo goed mogelijk te helpen bij de aanschaf van een nieuw SUP board. Maar ook nadat jullie een SUP board hebben gekocht willen we jullie blijven helpen. We zullen daarom regelmatig blogs schrijven met handige tips en adviezen. Wil je zeker weten dat je geen handige tips en adviezen mist? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

SUP board aankoopgids

Zit je er aan te denken om een opblaasbaar SUP board te kopen, maar weet je niet zeker wat je wil of waar je op moet letten? Heel begrijpelijk! Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel SUP board aanbieders en verschillende soorten SUP boards, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daar gaan we je bij helpen! Lees nu verder in deze SUP board aankoopgids en kom erachter welk SUP board bij jou past.

8 juni, 2023

MOAI 10’6 review

In deze review behandelen we de MOAI 10’6; één van de meest verkochte all-round SUP boards.

24 april, 2023

Beste SUP board beginner

In dit blog zullen we de belangrijkste aspecten bespreken waar je op moet letten bij het kiezen van het beste beginnersboard.

16 juli, 2023

MOAI 11 review

In deze review behandelen wij de MOAI 11; een ontzettend populair en snel allround board

27 april, 2023

Waarom is suppen gezond?

Suppen is niet alleen ontzettend leuk, maar heeft ook een aantal lichamelijke en mentale voordelen. We hebben ze in deze blog voor je opgesomd.

17 mei, 2023

11 SUP beginnersfouten

In dit blog schrijf ik over de 11 meest voorkomende SUP beginnersfouten. Neem deze in je op en probeer ze uit als je de volgende keer gaat suppen.

31 maart, 2023

Basistechnieken van het suppen

Om het meeste plezier uit je sup avontuur te halen, zijn er een paar basistechnieken die je onder de knie moet krijgen. In dit blog gaan we kijken naar de essentiële elementen van suppen.

4 juni, 2023

Jobe Duna review

In deze review behandelen we de Jobe Duna; het meest populaire board van Jobe!

25 mei, 2023

Het beste MOAI SUP board!

In dit blog geven we algemene informatie over het merk MOAI en daarna gaan we in op de verschillende type MOAI SUP boards, geven we de verschillen aan en adviseren we over welk board in welke situatie het meest geschikt is.

27 april, 2023

SUP board onderhoudstips

Volg deze 7 SUP board onderhoudstips en verleng de levensduur van je SUP board, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kun hebben.

30 april, 2023

5 belangrijke weetjes

Lees in deze blog over de 5 belangrijkste “wist je datjes” voor als je net een SUP board hebt gekocht.

7 april, 2023
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1