Kunnen we je
helpen? App ons!
Nu tijdelijk gratis MOAI 20L dry bag twv €19,95 bij de aanschaf van een MOAI SUP board! Bekijk hier de MOAI boards.
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

Blogs

Wij hebben ons als doel gesteld om jullie zo goed mogelijk te helpen bij de aanschaf van een nieuw SUP board. Maar ook nadat jullie een SUP board hebben gekocht willen we jullie blijven helpen. We zullen daarom regelmatig blogs schrijven met handige tips en adviezen. Wil je zeker weten dat je geen handige tips en adviezen mist? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

SUP board aankoopgids

Zit je er aan te denken om een opblaasbaar SUP board te kopen, maar weet je niet zeker wat je wil of waar je op moet letten? Heel begrijpelijk! Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel SUP board aanbieders en verschillende soorten SUP boards, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daar gaan we je bij helpen! Lees nu verder in deze SUP board aankoopgids en kom er achter welk SUP board bij jou past.

25 mei, 2024

Goedkoop SUP board: waar op letten?

In dit blog delen we zeven waardevolle tips om er voor te zorgen dat jouw keuze voor een voordelig SUP board een slimme is.

25 mei, 2024

MOAI Ultralight Edition SUP boards

In dit blog richten we ons op de Ultralight Edition lijn van MOAI, bestaande uit de MOAI 10’6 Blue, MOAI 10’6 Coral, MOAI 11’ Midnight, MOAI 11’6 Ultralight Edition en de MOAI 12’6 Ultralight Edition.

26 april, 2024

Beste SUP board beginner

In dit blog zullen we de belangrijkste aspecten bespreken waar je op moet letten bij het kiezen van het beste beginnersboard.

2 mei, 2024

De MOAI SUP board Classic lijn!

In dit blog geven we algemene informatie over het merk MOAI en daarna gaan we in op de verschillende type MOAI SUP boards uit de Classic lijn, geven we de verschillen aan en adviseren we over welk board in welke situatie het meest geschikt is.

29 december, 2023

11 SUP beginnersfouten

In dit blog schrijf ik over de 11 meest voorkomende SUP beginnersfouten. Neem deze in je op en probeer ze uit als je de volgende keer gaat suppen.

31 maart, 2023

MOAI 10’6 review

In deze review behandelen we de MOAI 10’6; één van de meest verkochte all-round SUP boards.

28 april, 2024

9 tips voor de eerste keer suppen

Heb je nog nooit op een SUP board gestaan? Ben je benieuwd hoe je het best je evenwicht kunt bewaren tijdens het suppen? Dan zijn onderstaande 9 tips voor jou geschreven!

29 december, 2023

MOAI Beach Vibes SUP boards

In dit blog bespreken we de prachtige nieuwe Beach Vibes lijn van MOAI, die bestaat uit de MOAI 10’6 Sand, MOAI 10’6 Dawn en de MOAI 11’ Ocean.

25 mei, 2024

Basistechnieken van het suppen

Om het meeste plezier uit je sup avontuur te halen, zijn er een paar basistechnieken die je onder de knie moet krijgen. In dit blog gaan we kijken naar de essentiële elementen van suppen.

4 juni, 2023

MOAI 10’6 vs MOAI 11

In dit blog zullen we de MOAI 10’6 vergelijken met de MOAI 11′.

25 mei, 2024
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1