Menu
  • Kwaliteit voor een goede prijs
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

Over ons

Hoi, wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! Wat leuk dat je onze site bezoekt en dat je de moeite neemt om kennis te maken met ons! Graag vertellen wij wat meer over onszelf, zodat jullie weten wie er achter Watersport Meerstad zitten.

3
Onze missie

Het lijkt alweer best lang geleden dat wij zelf op zoek waren naar ons eerste SUP board, maar we weten nog heel goed hoe lastig het was om een keuze te maken. We begrijpen dus ook heel goed dat je het lastig vindt om te bepalen welk board bij je past en dat is nou precies waar we je bij willen helpen. Wij hebben ons als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen! Op het water kun je ultiem ontspannen, kun je gezond bezig zijn, ben je vrij en zonder zorgen.
Naast de webshop zijn we ook offline actief en verzorgen we onder andere SUP lessen/clinics, SUP yoga lessen, kinderfeestjes, teamuitjes en tochten.

Worry less paddle more!

23
Wie is Muriel?

Ik ben Muriel en ik ben in 2014 van Kudelstaart naar Groningen verhuisd en bij Rody ingetrokken. Ik ben altijd sportief geweest en ben gek op de buitenlucht. Ik hou van de ruimte en de rust, maar tegelijkertijd hou ik van actief bezig zijn. Ik ben van SUP’en gaan houden, omdat het zo veelzijdig is. De ene keer vind ik het heerlijk om ’s avonds op mijn gemak vlakbij onze woning in Meerstad in alle stilte op het Woldmeer te peddelen en de zonsondergang te zien. De andere keer pak ik een snel SUP board en zoek ik meer de fysieke inspanning en maak ik er echt een work-out van. Naast SUP’en doe ik ook aan yoga en afgelopen jaar heb ik SUP Yoga ontdekt. Daar ben ik zo enthousiast over geworden, dat we vanaf 2021 ook SUP yoga lessen (laten) geven vanuit Watersport Meerstad.

“Omdat er online zoveel informatie te vinden is, vind ik het belangrijk om jullie de juiste informatie te geven”

Om beginners een beetje op weg te helpen hebben we daarom onze aankoopgids geschreven, waarin we stapsgewijs uitleggen waar je aan moet denken als je voor het eerst een opblaasbaar SUP board gaat kopen.

Het liefste ga ik samen het water op om persoonlijk uit te leggen wat de verschillen zijn tussen de verschillende boards, om jullie te laten uitproberen en om jullie tips te geven. Ik neem daar graag de tijd voor.

Ik vind het erg leuk vind om anderen te helpen bij het leren SUP’en. Ik ben een door het Watersportverbond gecertificeerd SUP instructeur. Daardoor weet je dat je bij SUP school Meerstad op een professionele en veilige manier les krijgt.

Naast het les geven en adviseren ben ik binnen Watersport Meerstad verantwoordelijk voor de administratie en het klantencontact in algemene zin. Je kunt contact met me opnemen voor alle vragen die je hebt. Daarnaast bepaal ik samen met Rody welke SUP boards we opnemen in ons assortiment. Zo heb ik er bij Rody op aangedrongen dat de Aqua Marina Coral en het MOAI Ladies board werd toegevoegd aan onze webshop. Het MOAI Ladies SUP board is echt een beauty en een gedeelte van de opbrengst wordt afgestaan aan Pink Ribbon.

Over ons Watersport Meerstad
Afbeelding2
Wie is Rody?

Ik ben Rody en woon eigenlijk al mijn hele leven in de provincie Groningen. In 2014 heb ik Muriel vanuit de randstad naar het noorden weten te lokken en sinds 2019 wonen we samen in Meerstad. Ik ben altijd heel sportief geweest en ben ook iemand die het heel leuk vindt om veel te proberen. Zo heb ik onder andere gedaan aan voetbal, tennis, ijshockey, parachute springen, duiken en zweefvliegen. Na een gecompliceerde kniebreuk moest ik veel van die sporten vaarwel zeggen en heb ik mijn passie gevonden in krachttraining. Nadat ik een paar jaar geleden het SUP’en heb ontdekt, is dat er als tweede passie bijgekomen.

Net als Muriel ben ik een door het Watersportverbond gecertificeerd SUP instructeur en ik geef dan ook graag les of organiseer tochten. Ik vind zowel het rustgevende aspect als het fysieke aspect van SUP’en geweldig. Als ik ’s ochtendsvroeg in alle rust op het Woldmeer ben en alleen vogels en kikkers hoor, dan geniet ik echt intens. Op andere momenten pak ik echt even mijn sportmomentje en dan ga ik op een van onze snellere modellen het water op om lekker vol gas te gaan.

Net als Muriel help ik anderen graag. Er zijn zoveel aanbieders van SUP boards op het moment en een verkeerde keuze is snel gemaakt. Dat is gewoon eeuwig zonde, want bij de eerste aanraking met het SUP’en moet je gewoon een fijn en goed board hebben. Daarom hebben wij als doel gesteld om jullie daar zoveel mogelijk bij te helpen. Wij zijn op alle mogelijke manieren bereikbaar. Als langskomen geen optie is, geef ik er persoonlijk de voorkeur aan om even te bellen. Dan kan ik echt even de tijd voor je nemen en door wat gerichte vragen erachter komen welk board het beste bij je past.

Binnen Watersport Meerstad heeft Muriel meer een rol op de voorgrond en is zij vaak degene die contact heeft met de klanten. Mijn rol is meer op de achtergrond. Ik hou me vooral bezig met de samenstelling van het assortiment en alles wat daarbij komt kijken. Zo heb ik contact met onze leveranciers en doe ik dus de inkopen. Verder beheer ik de opslag en ben ik ook verantwoordelijk voor het versturen van orders. Daarnaast hou ik de website bij en ons Instagram en Facebook account.

Waarom kiezen voor Watersport Meerstad?

Vanuit onze passie voor het SUP’en zijn wij Watersport Meerstad begonnen, met daarbij ons doel om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Wij richten ons dan ook vooral op de beginnende SUP’ers. We vinden het heel logisch dat je aan je eerste SUP board niet (te) veel geld wil uitgeven en dat hoeft ook niet. We hebben een ruim assortiment aan kwalitatief goede SUP boards tegen een betaalbare prijs. Bij het samenstellen van ons aanbod hebben we met name gekeken naar stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding.

Het lijkt alweer best lang geleden dat wij zelf op zoek waren naar ons eerste SUP board, maar we weten nog heel goed hoe lastig het was om een keuze te maken. Een SUP board lijkt misschien een heel simpel ding, maar toch zijn er zoveel verschillende soorten, maten, kleuren, merken, materialen etcetera. Wij hebben ons als doel gesteld om jullie zo goed mogelijk te helpen bij de aanschaf van een nieuw SUP board. Daarvoor hebben we onder andere onze SUP board aankoopgids geschreven. Daarnaast willen we jullie blijven helpen nadat jullie een SUP board hebben gekocht. We zullen daarom regelmatig blogs schrijven met handige tips en adviezen. Daarnaast krijg je van ons onderhoudstips toegestuurd wanneer je een aankoop doet. Wil je zeker weten dat je geen handige tips en adviezen mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Bijkomend voordeel is, dat je dan ook op de hoogte wordt gehouden van interessante acties.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, omdat het onze overtuiging is, dat we jullie op die manier het beste kunnen helpen. Omdat we maar een klein bedrijf zijn, hebben wij als voordeel dat we ontzettend flexibel zijn en dat we snel en veel aandacht aan jullie kunnen geven. Je mag dus ook echt van ons verwachten dat we goed bereikbaar zijn en dat we de tijd voor jullie nemen! Verder zijn we ook heel snel met verzenden, omdat we geen ingewikkelde processen hebben met meerdere schakels. De SUP boards komen van de leverancier binnen bij onze opslag in Groningen en worden van daaruit verzonden. Als je voor 1600 bestelt, wordt je board normaal gesproken dezelfde dag nog verzonden met PostNL.

Afbeelding4

Wij halen er ontzettend veel voldoening uit om jullie zo goed mogelijk te helpen en de reacties die we tot nu toe hebben mogen ontvangen maken ons heel dankbaar en geven ons nog meer energie en motivatie om Watersport Meerstad verder te ontwikkelen. Vanaf 2021 zal de webshop verder worden uitgebreid en kun je ook bij ons terecht voor opblaasbare kajaks en wetsuits. We staan ook zeker open voor suggesties, dus laat het ons vooral weten via onze contactpagina als je iets mist of graag zou willen zien in onze webshop.


Nu in de SALE!!

Wat anderen vinden

MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1