Kunnen we je
helpen? App ons!
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

Onze partners

Op deze pagina vind je de vrienden van Watersport Meerstad.

Yellow Yoga Groningen

Yellow yoga biedt yogalessen aan in verschillende yogastijlen zoals yin yoga, hatha yoga en vinyasa yoga. Sinds 2021 biedt Yellow yoga in samenwerking met Watersport Meerstad ook SUP yoga lessen aan op het Woldmeer in Meerstad. De data van deze SUP yoga lessen worden gecommuniceerd via onze Facebook en Instagram pagina en zijn ook terug te vinden op de website van Yellow yoga Groningen.

Yellow Yoga
The Lone Drifters

Evey is het gezicht achter The Lone Drifters. Samen met haar vriend reist ze de wereld over en delen ze tips op deze blog over avontuurlijk leven en reizen. Op Lone Drifters vind je tips over een breed scala aan onderwerpen die allemaal betrekking hebben op actief reizen en buiten zijn. Denk aan stand-up paddling, wandelen, mountainbiken, backpacken, kamperen en het maken van roadtrips. Ze maken content die je hopelijk inspireren om meer tijd buitenshuis door te brengen! Zo heeft Evey bijvoorbeeld een heel leuk blog geschreven over suppen in Groningen.

Lone Drifters
Coaching on the road

Suzanne Thijs is opgeleid als transformationeel coach, remissiecoach en running therapeut. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, kanker en UWV-WIA. Suuse biedt een aantal coachingtrajecten aan, waaronder een What SUP traject. Ze brengt je mentaal en fysiek in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Heb je het gevoel op een kruispunt te staan en weet je niet welke richting je op wilt? Sla je linksaf, ga je rechtdoor, waai je met alle winden mee, luister je naar je hart of naar het stemmetje in je hoofd? Bij het What SUP traject ga je dat samen met Suus ontdekken op het water!

Overtuigingen en grenzen zullen zich aandienen waarna jullie ze zorgvuldig zullen doorgronden. Peddel voor peddel meer inzicht in jezelf, je patronen en gedachtes en deze leren te doorbreken en overwinnen. Suus neemt je mee ‘on the’ sup en je zult een andere manier van kijken naar jezelf ervaren, meer rust in je hoofd en je komt weer in contact met je lijf. Aan het eind van het traject weet jij weer sturing te geven aan je leven, jij weet welke richting je op wilt en welke stappen je wilt gaan zetten om in balans te blijven.

Meer informatie over Suus, haar werkwijze en haar trajecten is te vinden op https://www.coachingontheroad.nl/.

What SUP traject

Watersport Meerstad is ook te vinden op www.watersport-info.nl.


Nu in de SALE!!
Wat anderen vinden
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1