• Advies op maat
 • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
 • Verzending gratis vanaf €75
 • WooCommerce producten filter

  Prijs

  Kajakoptie

  Niveau

  Lengte

  Belastbaarheid

  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

  MOAI SUP board

  De MOAI sup boards zijn ontzettend populair en dat is niet voor niks! niet alleen hebben de MOAI SUP boards een prachtig design, ze zijn ook nog eens gemaakt van kwalitatieve en innovatieve materialen.

  Een MOAI sup board is gemaakt met fusion technologie en wordt geleverd met onder andere een glasvezel peddel en een luxe trolleytas. Nu tijdelijk met gratis MOAI 20L dry bag!

  Weet je niet zeker welk MOAI SUP board je wil en waar je op moet letten? Bekijk dan onze SUP board aankoopgids of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder! Je kan ook lezen in ons blog over de MOAI 10’6 vs MOAI 11′ en de MOAI SUP board classic lijn,

  Resultaat 1–12 van de 39 resultaten wordt getoond


  Kunnen we helpen?

  Wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! We zijn enthousiaste SUP’ers en halen er veel plezier uit om andere mensen ook op weg te helpen in deze fantastische sport, die niet alleen lichamelijk inspannend is, maar ook geestelijk ontspannend. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten? Bekijk dan eens onze SUP board aankoopgids, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Watersport Meerstad Rody en Muriel

  Wat anderen vinden

  MOAI SUP board kopen

  De MOAI boards maken al sinds onze oprichting deel uit van het assortiment en behoren nog steeds tot onze favoriete boards en dat is niet zonder reden! Niet alleen hebben de boards een prachtig design, ze zijn ook nog eens van zeer hoge kwaliteit en worden niet aangeboden tegen de hoofdprijs.

  MOAI is een Nederlands merk, dat in relatief korte tijd een plekje heeft weten te bemachtigen tussen de gerenommeerde merken. De missie van MOAI is om de meest innovatieve en kwalitatieve watersportproducten in de industrie te creëren. Een board met een geavanceerd design en betaalbaar voor de recreatieve markt.

  Dat is precies wat ze doen! Een MOAI SUP board is gemaakt van kwalitatieve en innovatieve materialen, maar wordt toch tegen een scherpe prijs aangeboden. MOAI boards staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

  De MOAI boards zijn ontworpen in Nederland en geïnspireerd door de Polynesische uitvinders van paddle boarding.

   

  De MOAI SUP board Classic lijn

  In ons blog over de MOAI SUP board Classic lijn geven we algemene informatie over het merk MOAI. Daarna gaan we in op de verschillende type MOAI boards en geven we de verschillen aan. Vervolgens adviseren we over wat het beste SUP board is in welke situatie.

   

  Jouw aankoop helpt

  MOAI maakt niet alleen heel goede en betaalbare boards; ze doen ook iets terug voor de wereld. Een gedeelte van elk gekocht MOAI SUP board gaat naar goede doelen. Jouw aankoop bij MOAI helpt door middel van een donatie de wereld een betere plek te maken voor iedereen.

  Samen met Waves 4 Change probeert MOAI te werken aan een betere toekomst voor kinderen in Afrika die worden geraakt door geweld, armoede en conflict.

   

  Polynesisch design

  Het merk MOAI is geïnspireerd door de mensen van Polynesië, die de uitvinders zijn van het suppen. De merknaam MOAI komt van de monolithische menselijke beelden “moai’s”, gemaakt door de inwoners van het eiland Rapa Nui, ook bekend als Paaseiland. Het eiland is ontdekt en gevestigd door Polynesische avonturiers en ontdekkingsreizigers die in hun kano’s over de Pacifische oceaan voeren.

  Waarschijnlijk werden de beelden door de mensen van Rapa Nui gemaakt om hun voorouders te eren, de ontdekkingsreizigers op zee. Met de MOAI SUP boards worden deze geweldige Polynesische avonturiers geëerd. Avonturiers, die ervan hielden op het water te zijn, duizenden kilometers over de Pacifische oceaan reisden. Waarbij ze alleen de zon, wolken, maan, sterren en golfstroom gebruikten om te navigeren.

  All-round classic MOAI SUP boards

  MOAI SUP boards hebben een design in polynesische stijl. Elk board uit de classic all-round lijn is geproduceerd met fusion technologie. Dit is een technologie, waarbij de twee lagen PVC niet op elkaar worden gelijmd, maar worden gelamineerd. Dankzij deze technologie is een MOAI SUP board zeer stijf, robuust en licht, maar ook niet onbelangrijk; heel duurzaam.

  De belastbaarheid van een MOAI SUP board 2024 is indrukwekkend. Het kleinste SUP board (MOAI 9’5) kan 110kg dragen en het grootste SUP board (MOAI 12’4) 190kg. Een leuke extra van de MOAI 10’6 en de MOAI 12’4 familie SUP is, dat ze ook als kajak gebruikt kunnen worden. Bevestig een MOAI kajakzitje op het board en gebruik het MOAI SUP board in combinatie met een MOAI kajakpeddel.

   

  MOAI glasvezel peddel

  De MOAI glasvezel peddel is een stuk lichter dan een aluminium peddel. Daardoor zorgt de peddel voor veel meer comfort en plezier. Je bent minder snel vermoeid en je schouder wordt minder zwaar belast. Hierdoor kun je met meer gemak langere afstanden kunt afleggen.

   

  MOAI 9’5

  Het MOAI 9’5 SUP board is speciaal gemaakt voor de kleinere en middelgrote gebruikers. Vergeleken met de andere boards is de MOAI 9’5 wat korter en daardoor zeer wendbaar. Het board is stijf en ondanks zijn kleinere lengte en dikte toch heel stabiel.

  Door de afmetingen is het board heel geschikt om mee op kleine golfjes te surfen. Vind je vooral wendbaarheid heel belangrijk en ben je niet al te groot, dan is de MOAI 9’5 een goede keuze.

   

  MOAI 10’6

  Het MOAI 10’6 SUP board is misschien wel het meest populaire all-round SUP board in Nederland en een van onze bestsellers. Sinds 2021 is het board ook te verkrijgen in een roze variant: MOAI 10’6 Ladies SUP board. Beide boards zijn perfect voor recreatief gebruik. Ze zijn namelijk erg stabiel en daarnaast heel wendbaar, waardoor het board ideaal is voor zowel beginners als gevorderden.

  Veel beginners komen door deze eigenschappen ook vaak uit bij dit MOAI SUP board. Lees verder in onze MOAI 10’6 review om meer te weten te komen over de MOAI 10’6.

   

  MOAI Beach Vibes SUP Boards

  Sinds 2024 is de MOAI 10’6 ook verkrijgbaar in een viertal nieuwe kleurvarianten: MOAI 10’6 BlueMOAI 10’6 Coral, MOAI 10’6 Dawn en MOAI 10’6 Sand. De MOAI 10’6 Dawn en MOAI 10’6 Sand behoren tot de nieuwe BeachVibes lijn.

  Deze boards zijn weliswaar iets duurder, maar dat prijsverschil is verklaarbaar door de andere constructiewijze. Deze modellen zijn namelijk gemaakt met woven dropstitch technologie. Dankzij deze innovatieve technologie zijn de SUP boards nog stijver en stabieler dan je gewend bent.

  Bovendien is er door de gekruiste draden minder materiaal van gelijke afmetingen nodig en dat maakt het milieuvriendelijker. Een laatste voordeel is, dat dankzij de woven dropstitches de MOAI 10’6  varianten slechts 7kg wegen en de MOAI 11’ varianten slechts 7,3kg.

   

  MOAI 11’

  Het MOAI 11’ SUP board is het meest populaire MOAI SUP board in ons assortiment. De MOAI 11′ is sneller en veelzijdiger dan de andere all-round MOAI sups, maar tegelijkertijd nog steeds erg stevig en stabiel. Het board zit qua vorm en vaargedrag tussen een all-round en touring board in. Het heeft een gestroomlijndere vorm dan een all-round SUP board en is daardoor sneller, maar de neus is weer minder spits dan bij een puur touring SUP board.

  Door deze eigenschappen heeft de MOAI 11′ een perfecte combinatie van snelheid en stabiliteit. Dit maakt de MOAI 11′ een goede keuze voor mensen die net wat sneller willen dan een all-round board. Lees verder in onze MOAI 11 review om meer te weten te komen over de MOAI 11.

  Sinds 2024 is de MOAI 11′ ook verkrijgbaar in een tweetal nieuwe kleurvarianten: MOAI 11’ Ocean en de MOAI 11’ Midnight.

   

  MOAI 12’4

  Het MOAI 12’4 SUP board is een familie SUP board. Er kunnen twee personen tegelijk op en het kan zowel als SUP board en als kajak gebruikt worden. In tegenstelling tot de MOAI 10’6 kunnen er bij de MOAI 12’4 twee kajakzitjes worden geplaatst.

  Het board heeft een groot volume, een brede middenbasis en een korte ronde neus. Daardoor heeft de MOAI 12’4 een heel groot draagvermogen en is dit board heel stabiel. De MOAI 12’4 is oprecht een perfect familie SUP board.

   

  MOAI touring boards

  MOAI heeft twee touring boards: De MOAI 11’6 en de MOAI 12’6. Deze touring boards zijn ideaal voor de meer ervaren suppers die langer en verder willen suppen. De boards hebben zowel aan de voor- als achterkant elastieken, waaronder je bagage mee kunt nemen. Hierdoor zijn deze touring boards perfect voor een meerdaagse trip.

  De gestroomlijnde vorm maken de MOAI 11’6 en de MOAI 12’6 perfect voor het cruisen op hoge snelheid, zodat je verder en langer kunt suppen. Dankzij de breedte en het grote volume van de boards, zijn ze nog erg stabiel.

  Het MOAI 14′ SUP board is het snelste board uit het MOAI assortiment. Dit prachtige en snelle race SUP board is speciaal ontworpen voor de gevorderde en sportieve supper. Het MOAI 14′ SUP board is lang, smal en super gestrekt. Hierdoor is het board heel koersvast en hoef je minder vaak van kant te wisselen met je peddel. De MOAI 14’is echt perfect voor lange afstanden, waarbij je het maximale eruit wil halen.

   

  MOAI 8′ kids board

  Het MOAI 8′ kids board is nieuw in 2022 en wij hebben hoge verwachtingen van dit board. Het board heeft een heel leuk speels design en heeft de kwaliteit die we gewend zijn van MOAI. Het is een ideaal board om je kids de kans te geven om kennis te maken met suppen.

   

  MOAI Limited Edition boards

  Sinds 2024 zijn er een viertal Ultralight Edition MOAI SUP boards verkrijgbaar: De MOAI 10’6 Blue, MOAI 10’6 Coral, MOAI 11’6 Ultralight Edition en MOAI 12’6 Ultralight Edition. Deze boards zijn gemaakt met zogeheten woven dropstitch technologie.

  Dankzij deze innovatieve technologie zijn de SUP boards extreem licht, maar tegelijkertijd ook stijver en stabieler dan de andere MOAI boards. Bovendien wordt er gebruik te maken van gekruiste draden minder materiaal gebruikt en dat maakt het milieuvriendelijker. Bij deze boards wordt ook een carbon peddel geleverd en een honeycomb fin.

   

  MOAI Compact SUP boards

  Samen met de MOAI 10’8 Compact SUP Green en de MOAI 12′ Compact SUP Blue maakt de MOAI 10’8 Compact SUP Blue onderdeel uit van de MOAI Compact lijn. De MOAI boards zijn van hoge kwaliteit en daarnaast stabiel, wendbaar en heel makkelijk in gebruik. Daardoor zijn de boards heel geschikt voor beginners!

  Dankzij een innovatieve manier van opvouwen zijn de MOAI compact SUP boards erg compact. De SUP kan zelfs worden opgevouwen tot slechts de helft van de grootte van de andere opblaasbare MOAI boards. Dit maakt het board ideaal om mee te nemen en/of erg handig voor diegenen die minder opbergruimte hebben!

  MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
  VERZONDEN MET
  • shipment-1