• Kwaliteit voor een goede prijs
 • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
 • Verzending gratis vanaf €75
 • WooCommerce producten filter
  toon de blokken hulp

  Prijs

  kajakoptie

  Niveau

  Lengte

  • Kwaliteit voor een goede prijs
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

  MOAI SUP board

  Een MOAI sup board is het ideale opblaasbare SUP board voor iedere gebruiker! De MOAI SUP boards zijn gemaakt van kwalitatieve en innovatieve materialen en makkelijk mee te nemen in een backpack. De MOAI boards zijn ontworpen in Nederland en geïnspireerd door de Polynesische uitvinders van paddle boarding.

  Weet je niet zeker welk MOAI SUP board je wil en waar je op moet letten; lees dan ons blog over het beste MOAI SUP board, bekijk onze SUP board aankoopgids of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Bestel in september jouw MOAI SUP board en ontvang er een gratis waterdicht telefoonhoesje bij!

  Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond


  Kunnen we helpen?

  Wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! We zijn enthousiaste SUP’ers en halen er veel plezier uit om andere mensen ook op weg te helpen in deze fantastische sport, die niet alleen lichamelijk inspannend is, maar ook geestelijk ontspannend. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten; bekijk dan eens onze SUP board aankoopgids of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Watersport Meerstad

  Wat anderen vinden

  MOAI SUP board kopen

  De MOAI SUP boards maken al sinds onze oprichting deel uit van het assortiment en behoren nog steeds tot onze favoriete boards en dat is niet zonder reden! De MOAI boards zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens van zeer hoge kwaliteit en worden niet aangeboden tegen de hoofdprijs. In dit blog geven we algemene informatie over het merk MOAI en daarna gaan we in op de verschillende type MOAI SUP boards, geven we de verschillen aan en adviseren we over wat het beste MOAI SUP board is in welke situatie.
  MOAI is een Nederlands merk dat in relatief korte tijd een plekje heeft weten te bemachtigen tussen de gerenommeerde merken. De missie van MOAI is om de meest innovatieve en kwalitatieve watersportproducten in de industrie te creëren, met een geavanceerd design, en betaalbaar voor de recreatieve markt. Dat is precies wat ze doen! Een MOAI SUP board is gemaakt van kwalitatieve en innovatieve materialen, maar wordt toch tegen een scherpe prijs aangeboden. MOAI boards staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.
  MOAI maakt niet alleen heel goede en betaalbare boards; ze doen ook iets terug voor de wereld. Bij MOAI gaat een gedeelte van elk gekocht MOAI SUP board naar goede doelen. Jouw aankoop bij MOAI helpt door middel van een donatie de wereld een betere plek te maken voor iedereen. Samen met Waves 4 Change probeert MOAI te werken aan een betere toekomst voor kinderen in Afrika die worden geraakt door geweld, armoede en conflict.
  Het merk MOAI is geïnspireerd door de mensen van Polynesië, die de uitvinders zijn van het SUP’en. De merknaam MOAI komt van de monolithische menselijke beelden “moai’s”, gemaakt door de inwoners van het eiland Rapa Nui, ook bekend als Paaseiland. Het eiland is ontdekt en gevestigd door Polynesische avonturiers en ontdekkingsreizigers die in hun kano’s over de Pacifische oceaan voeren. Waarschijnlijk werden de beelden door de mensen van Rapa Nui gemaakt om hun voorouders te eren, de ontdekkingsreizigers op zee. Met de MOAI SUP boards worden deze geweldige Polynesische avonturiers geëerd, die ervan hielden op het water te zijn, duizenden kilometers over de Pacifische oceaan reisden en alleen de zon, wolken, maan, sterren en golfstroom gebruikten om te navigeren.

  Beste MOAI SUP board

  MOAI heeft een aantal type SUP boards ontwikkeld, met nagenoeg hetzelfde design. Elk MOAI SUP board is geproduceerd met fusion technologie; een technologie waarbij de twee lagen PVC niet op elkaar worden gelijmd, maar worden gelamineerd. Dankzij deze technologie is een MOAI SUP board zeer stijf, robuust en licht, maar ook niet onbelangrijk; heel duurzaam.
  De belastbaarheid van een MOAI SUP board is ook indrukwekkend te noemen. Het kleinste SUP board (MOAI 9’5) kan 110kg dragen en het grootste SUP board (MOAI 12’4) 190kg. De MOAI 10’6 en MOAI 12’4 kunnen ook als kajak gebruikt worden door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel. Ten opzichte van 2020 hebben de MOAI SUP boards in 2021 een aantal indrukwekkende upgrades ondergaan. Zo is de aluminium peddel vervangen door een glasvezel peddel, is de tas verbeterd en is elk SUP board nu uitgerust met een US fin box. Met name de vervanging van de aluminium peddel is een enorme vooruitgang. De MOAI glasvezel peddel is een stuk lichter dan een aluminium peddel en zorgt daardoor voor veel meer comfort en plezier.
  MOAI 9’5
  Het MOAI 9’5 SUP board is geïntroduceerd in 2020 en is speciaal gemaakt voor de kleinere en middelgrote gebruikers. Niet vanwege zijn belastbaarheid, want die is met 110kg nog steeds indrukwekkend, maar vanwege de lengte van het board. Dit MOAI SUP board is zeer wendbaar, is stijf en ondanks zijn kleinere lengte en dikte toch heel stabiel. Het board is kleiner en dunner dan de andere MOAI boards en daardoor is het geschikt is om op kleinere golven te surfen. Door zijn geringe lengte is het board wel minder koersvast. Vind je vooral wendbaarheid heel belangrijk en ben je niet al te groot, dan is de MOAI 9’5 een goede keuze.
  MOAI 10’6
  Het MOAI 10’6 SUP board is een van de meest populaire all-round SUP boards van het moment. De all-round vorm maakt het SUP board perfect voor recreatief gebruik. Dit MOAI SUP board is erg stabiel en daarnaast heel wendbaar, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als gevorderden. Veel beginnende SUP’ers komen door deze eigenschappen ook vaak uit bij dit SUP board.
  De MOAI 10’6 kan ook als kajak gebruikt worden door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel.
  Dit board is zoals gezegd voornamelijk geschikt voor recreatief gebruik. Hecht je meer waarde aan snelheid ten opzichte van wendbaarheid, dan is de MOAI 11′ een betere keuze. Die is daardoor ook geschikter voor langere afstanden. Op de MOAI 11′ kan echter geen kajakzitje worden bevestigd.
  MOAI 10’6 Ladies SUP board
  Wat een beauty!! MOAI heeft in 2021 dit prachtige nieuwe Ladies SUP board geïntroduceerd en wij zijn enorm enthousiast! Het prachtige design gecombineerd met de kwaliteit die je gewend bent van een MOAI SUP board, maken dit board een absolute must have.
  Het MOAI Ladies board heeft dezelfde afmetingen als de reguliere MOAI 10’6 en dus ook dezelfde vaareigenschappen. De all-round vorm maakt het SUP board perfect voor recreatief gebruik. Het MOAI SUP board is erg stabiel en daarnaast heel wendbaar, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als gevorderden.
  Net als bij de standaard MOAI 10’6 heeft dit board de mogelijkheid om het SUP board ook als kajak te gebruiken door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel.
  Omdat MOAI graag wat terug doet voor de samenleving wordt een percentage van de opbrengst gedoneerd aan Pink Ribbon. Met jouw aankoop draag je dus bij aan dit fantastische doel!
  MOAI 11’
  Het MOAI 11’ SUP board is enorm populair en dat is niet voor niks. De MOAI 11′ is het ideale all-round board voor iedereen die graag tijd op het water doorbrengt.
  Dit MOAI SUP board is sneller en veelzijdiger dan de MOAI 9’5 en de MOAI 10’6 en tegelijkertijd nog steeds erg stevig en stabiel. Het MOAI ’11 SUP board zit eigenlijk net tussen een all-round en een touring board in. Het heeft een gestroomlijndere vorm dan een standaard all-round SUP board en is daardoor sneller, maar de neus is weer minder spits dan bij een puur touring SUP board. Hierdoor heeft de MOAI 11′ de perfecte balans tussen snelheid en stabiliteit. Dit maakt de MOAI 11′ ideaal voor de meer ervaren gebruikers en enthousiaste beginners.
  Er is ook een kickpad toegevoegd voor sportieve gebruikers die houden van het betere bochtenwerk (kick turns).
  Geef jij de voorkeur aan snelheid boven wendbaarheid en wil je meer stabiliteit dan bij een puur en smal touring board, dan is de MOAI 11’ met recht de perfecte keuze!
  MOAI 12’6
  De MOAI 12’6 touring SUP is met zijn touring shape het ideale MOAI SUP board voor de meer ervaren SUP’ers die meer tijd op het water willen doorbrengen. Het board bevat zowel aan de voor- als achterkant netten, waarmee u extra vracht of bagage voor langere afstanden kunt meenemen. Daardoor is de MOAI 12’6 een perfect board voor een meerdaagse trip. De gestroomlijnde vorm maken de MOAI 12’6 perfect voor het cruisen op hoge snelheid, zodat je verder en langer kunt SUP’en.
  Het MOAI 12’6 SUP board heeft een heel gestroomlijnde vorm en is langer dan de MOAI 10’6 en MOAI 11′ en daardoor ook sneller. Dankzij de breedte en het grote volume is het echter nog steeds een heel stabiel SUP board. Wil je lange afstanden afleggen, hecht je waarde aan snelheid en stabiliteit, dan past de MOAI 12’6 goed bij jou.
  MOAI 12’4
  Het MOAI 12’4 SUP board is een prachtig multifunctioneel family SUP board. Er kunnen twee personen tegelijk op en het kan zowel als SUP board en als kajak gebruikt worden. Net zoals bij de MOAI 10’6 kun je het SUP board ook als kajak gebruiken door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel. Hierdoor is dit SUP board het ideale recreatieboard voor de hele familie!
  Dankzij het grote volume, de brede middenbasis en de korte ronde neus heeft de MOAI 12’4 een indrukwekkend draagvermogen en is dit MOAI SUP board heel stabiel.
  MOAI 14’
  Het MOAI 14′ SUP board is nieuw in 2021 en is een board om heel enthousiast van te worden! Het is het snelste board uit het MOAI SUP board assortiment. Dit prachtige en snelle race SUP board is speciaal ontworpen voor de gevorderde en sportieve SUP’er.
  Het is een kwalitatief hoogwaardig en stijf board, zoals we dat gewend zijn van MOAI. Het MOAI 14′ SUP board is lang, smal en super gestrekt. Hierdoor is de glide perfect en hoef je minder vaak van kant te wisselen met je peddel.
  De MOAI 14’is echt perfect voor lange afstanden, waarbij je het maximale eruit wil halen. Hou jij van vol gas gaan; dan is de MOAI 14′ een heel goede keuze!

  MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
  VERZONDEN MET
  • shipment-1