Kunnen we je
helpen? App ons!
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

SUP winkel Groningen

Ben je op zoek naar een SUP board, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet welk board bij je past? Bij ons vind je een ruim assortiment SUP boards en krijg je altijd een advies op maat. Kom daarom snel langs in onze showroom en we gaan samen op zoek naar jouw perfecte SUP board!

SUP winkel Watersport Meerstad Groningen

Advies op maat

Het lijkt alweer best lang geleden dat wij zelf op zoek waren naar ons eerste SUP board, maar we weten nog heel goed hoe lastig het was om een keuze te maken. Een SUP board lijkt misschien een heel simpel ding, maar toch zijn er zoveel verschillende soorten, maten, kleuren, merken, materialen etcetera. We begrijpen dus ook heel goed dat je het lastig vindt om te bepalen welk board bij je past en dat is nou precies waar we je bij willen helpen.

Er zijn zoveel aanbieders van SUP boards op het moment en een verkeerde keuze is snel gemaakt. Dat is gewoon eeuwig zonde, want bij de eerste aanraking met het suppen moet je gewoon een fijn en goed board hebben.

Om beginners een beetje op weg te helpen hebben we daarom onder andere een aankoopgids geschreven, waarin we stapsgewijs uitleggen waar je aan moet denken als je voor het eerst een opblaasbaar SUP board gaat kopen.

Sinds begin 2022 hebben we echter ook een gloednieuwe showroom op bedrijventerrein Zuid-Oost in Groningen. In deze nieuwe showroom kun je de boards en bij behorende accessoires uitgebreid bekijken.

Ieder persoon is anders. Aanleg, lichaamstype, persoonlijke voorkeuren en budget bepalen welk board geschikt is. Wij zijn allebei gecertificeerde SUP instructeurs en weten precies welk board past bij welke situatie. Je krijgt bij ons echt een advies op maat!

SUP winkel Groningen Watersport Meerstad

Persoonlijke aandacht

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, omdat het onze overtuiging is, dat we jullie op die manier het beste kunnen helpen. Omdat we maar een klein bedrijf zijn, hebben wij als voordeel dat we ontzettend flexibel zijn en dat we snel en veel aandacht aan jullie kunnen geven.

Wij zijn op alle mogelijke manieren bereikbaar. Als langskomen geen optie is, geven we er persoonlijk de voorkeur aan om even te bellen. Dan kunnen we echt even de tijd voor je nemen en door wat gerichte vragen erachter komen welk board het beste bij je past.

SUP winkel Groningen Watersport Meerstad
SUP winkel Groningen Watersport Meerstad

Openingstijden en locatie sup shop

Momenteel is bezoek alleen mogelijk op afspraak van maandag t/m zaterdag en ook in de avonduren.

Wil je graag langskomen in onze sup shop? Stuur dan een whatsapp bericht, mail naar info@watersport-meerstad.nl of bel ons op +31 (0)50 553 55 63 en we helpen je graag verder! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en geven je een advies op maat. Tot snel!

Het adres van de SUP winkel van Watersport Meerstad in Groningen is: Kattegat 50P, 9723 JP in Groningen.

 

Vragen?

Heb je toch nog vragen over de mogelijkheden met betrekking tot de showroom of andere vragen over Watersport Meerstad? Stuur dan een whatsapp bericht, mail naar info@watersport-meerstad.nl of bel ons op +31 (0)50 553 55 63 en we helpen je graag verder! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

SUP school Meerstad

Nu in de SALE!!
Wat anderen vinden
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1