• Advies op maat
 • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
 • Verzending gratis vanaf €75
 • WooCommerce producten filter

  Prijs

  Kajakoptie

   Niveau

   Lengte

   Belastbaarheid

   • Advies op maat
   • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
   • Verzending gratis vanaf €75

   Aztron SUP board

   Aztron deed in 2018 zijn intrede in de sup markt. Waar vele andere merken beginnen met slechts enkele sup boards, lanceerde Aztron gelijk een hele lijn met Aztron sup boards.

   Bij Aztron staat veiligheid voorop en daarom heeft elk Aztron sup board een double chamber constructie. Hierdoor is een Aztron sup board extra stijf, maar ook veiliger dan een board met een enkele luchtkamer.

   Weet je niet zeker welk Aztron SUP board geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op of bekijk onze SUP board aankoopgids !

   Toont alle 10 resultaten


   Kunnen we helpen?

   Wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! We zijn enthousiaste SUP’ers en halen er veel plezier uit om andere mensen ook op weg te helpen in deze fantastische sport, die niet alleen lichamelijk inspannend is, maar ook geestelijk ontspannend. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten? Bekijk dan eens onze SUP board aankoopgids, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

   Watersport Meerstad Rody en Muriel

   Wat anderen vinden

   Aztron sup review

   De Aztron sup boards zijn kwalitatief goed, maar worden toch aangeboden tegen een voordelige prijs. Alle Aztron boards worden geleverd als compleet pakket, met alles daarin wat je nodig hebt. De Aztron boards zijn mooi breed en daardoor stabiel en geschikt voor beginners.

   Dankzij de double chamber technologie zijn de Aztron sup boards erg stijf en bovendien veilig. De Aztron sup touring boards maken daarnaast ook nog eens gebruik van fusion technolgie, waardoor deze boards echt uitzonderlijk stijf zijn.

    

   Aztron SUP aanbieding

   Naast onze standaard lage prijzen vind je bij ons altijd wel een aantal sup board aanbiedingen, waaronder ook regelmatig Aztron sup aanbiedingen. Neem snel een kijkje op onze SALE pagina om te zien welke boards momenteel in de aanbieding zijn. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten; bekijk dan onze SUP board aankoopgids of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!!

   Aztron SUP kopen

   Als je graag een Aztron sup board wil kopen, zijn er een aantal aspecten die van belang zijn. Als beginner zul je in het begin nog moeten wennen en balans moeten vinden. Dan is het fijn als je een stabiel board hebt. Daardoor zul je veel meer plezier hebben en zul je het suppen sneller onder de knie krijgen. Bij de Aztron sup boards is heel goed aan die stabiliteit gedacht en daardoor zijn ze ook zeer geschikt voor beginners!

    

   Aztron sup kwaliteit

   Als je een Aztron sup gaat kopen, wil je niet gelijk de hoofdprijs betalen. Dat hoeft ook niet. De Aztron sup boards worden geleverd als complete pakketten tegen een erg goede prijs, gezien de kwaliteit die geleverd wordt. Met name de prijs/kwaliteit verhouding en de aansprekende designs hebben ertoe geleid dat de Aztron sup boards enorm populair zijn.

    

   Beste Aztron SUP board

   Er zijn veel verschillende soorten Aztron sup boards. Allround boards voor beginners, touring boards etc. Het meest populaire board is de Aztron Nova. Dit allround board is enorm veelzijdig en door zijn prijs heel interessant voor beginners.

   Dit betekent echter niet, dat dit board ook voor jou het beste board is. Dat zal afhangen van jouw wensen, je lengte en gewicht en van je ervaring. Neem contact met ons op om erachter te komen wel Aztron sup board geschikt is voor jou.

   MAKKELIJK BETALEN
   • payment-1
   • payment-3
   • payment-4
   VERZONDEN MET
   • shipment-1