Kunnen we je
helpen? App ons!
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

MOAI Ultralight Edition SUP boards

In dit blog richten we ons op de Ultralight Edition lijn van MOAI, bestaande uit de MOAI 10’6 Blue, MOAI 10’6 Coral, MOAI 11’ Midnight, MOAI 11’6 Ultralight Edition en de MOAI 12’6 Ultralight Edition.

12 januari, 2024

SUP board aankoopgids

Zit je er aan te denken om een opblaasbaar SUP board te kopen, maar weet je niet zeker wat je wil of waar je op moet letten? Heel begrijpelijk! Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel SUP board aanbieders en verschillende soorten SUP boards, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daar gaan we je bij helpen! Lees nu verder in deze SUP board aankoopgids en kom er achter welk SUP board bij jou past.

2 mei, 2024

Waarom is suppen gezond?

Suppen is niet alleen ontzettend leuk, maar heeft ook een aantal lichamelijke en mentale voordelen. We hebben ze in deze blog voor je opgesomd.

17 mei, 2023

De MOAI SUP board Classic lijn!

In dit blog geven we algemene informatie over het merk MOAI en daarna gaan we in op de verschillende type MOAI SUP boards uit de Classic lijn, geven we de verschillen aan en adviseren we over welk board in welke situatie het meest geschikt is.

29 december, 2023

SUP board onderhoudstips

Volg deze 7 SUP board onderhoudstips en verleng de levensduur van je SUP board, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kun hebben.

30 april, 2023

5 belangrijke weetjes

Lees in deze blog over de 5 belangrijkste “wist je datjes” voor als je net een SUP board hebt gekocht.

7 april, 2023

11 SUP beginnersfouten

In dit blog schrijf ik over de 11 meest voorkomende SUP beginnersfouten. Neem deze in je op en probeer ze uit als je de volgende keer gaat suppen.

31 maart, 2023

Review MOAI elektrische pomp

In dit blog geven we een review van de MOAI elektrische pomp die sinds mei 2021 verkrijgbaar is.

1 juni, 2023

6 SUP benodigdheden

Heb jij alles wat je nodig hebt om maximaal gemak en plezier te hebben tijdens je SUP tochtjes? In deze blog gaan we in op een aantal SUP benodigdheden die niet direct noodzakelijk zijn, maar wel erg handig om te hebben; in onze ogen echte SUP must haves voor de fanatieke supper!

11 april, 2023

Aqua Marina Fusion vs Vapor

In dit blog zullen we de Aqua Marina Fusion vergelijken met de Aqua Marina Vapor.

19 mei, 2023
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1