Menu
  • Kwaliteit voor een goede prijs
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

SUP board aankoopgids

Zit je er aan te denken om een opblaasbaar SUP board te kopen, maar weet je niet zeker wat je wil of waar je op moet letten? Heel begrijpelijk! Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel SUP board aanbieders en verschillende soorten SUP boards, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daar gaan we je bij helpen! Lees nu verder in deze SUP board aankoopgids en kom erachter welk SUP board bij jou past.

16 januari, 2021

Waarom is SUP’en zo gezond?

SUP’en is niet alleen ontzettend leuk, maar heeft ook een aantal lichamelijke en mentale voordelen. We hebben ze in deze blog voor je opgesomd.

3 maart, 2021

Het beste MOAI SUP board!

In dit blog geven we algemene informatie over het merk MOAI en daarna gaan we in op de verschillende type MOAI SUP boards, geven we de verschillen aan en adviseren we over welk board in welke situatie het meest geschikt is.

22 maart, 2021

SUP board onderhoudstips

Volg deze 7 SUP board onderhoudstips en verleng de levensduur van je SUP board, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kun hebben.

27 april, 2021

5 belangrijke weetjes

Lees in deze blog over de 5 belangrijkste “wist je datjes” voor als je net een SUP board hebt gekocht.

1 juni, 2021

11 SUP beginnersfouten

In dit blog schrijven we over de 11 meest voorkomende SUP beginnersfouten. Neem deze in je op en probeer ze uit als je de volgende keer gaat suppen.

23 juni, 2021

Review MOAI elektrische pomp

In dit blog geven we een review van de MOAI elektrische pomp die sinds mei 2021 verkrijgbaar is.

2 juli, 2021

7 SUP benodigdheden

Heb jij alles wat je nodig hebt om maximaal gemak en plezier te hebben tijdens je SUP tochtjes? In deze blog gaan we in op een aantal SUP benodigdheden die niet direct noodzakelijk zijn, maar wel erg handig om te hebben; in onze ogen echte SUP must haves voor de fanatieke supper!

7 augustus, 2021
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1