• Advies op maat
 • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
 • Verzending gratis vanaf €75
 • WooCommerce producten filter

  Prijs

  Kajakoptie

   Niveau

   Lengte

   Belastbaarheid

   • Advies op maat
   • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
   • Verzending gratis vanaf €75

   Jobe SUP board

   De Jobe SUP boards hebben een aantal nieuwe technologieën die kenmerkend zijn voor een high-end SUP board. De unieke heat bonded technologie van Jobe zorgt voor een board dat 25% lichter is, maar tegelijkertijd 30% stijver. De binnenkant van het Jobe SUP board heeft geen reguliere dropstitching, maar de Jobe X-stitching technologie, die zorgt voor nog meer stijfheid. Andere aansprekende features zijn de mogelijkheid de boards op te pompen tot maar liefst 20 PSI, het gebruik van een EZ lock fin en een volledig waterdichte rugzak.

    

   Jobe heeft al meer dan 25 jaar ervaring in watersport en de kennis en ervaring die Jobe in de loop der jaren heeft opgedaan, heeft ertoe geleid dat ze nu in staat zijn Jobe SUP boards te maken van ongekende kwaliteit. Het is ook niet voor niks dat ze maar liefst vijf jaar garantie geven.

   Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond


   Kunnen we helpen?

   Wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! We zijn enthousiaste SUP’ers en halen er veel plezier uit om andere mensen ook op weg te helpen in deze fantastische sport, die niet alleen lichamelijk inspannend is, maar ook geestelijk ontspannend. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten? Bekijk dan eens onze SUP board aankoopgids, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

   Watersport Meerstad Rody en Muriel

   Wat anderen vinden

   Aero en Premium Aero SUP boards

   Jobe boards zijn onderverdeeld in Aero SUP boards en Premium Aero SUP boards. De Jobe Yama, Jobe Mira en Jobe Leona zijn Aero SUP boards en de Jobe Yarra, Jobe Loa, Jobe Duna, Jobe Neva, Jobe Venta en Jobe SUP’ersized zijn de Premium Aero SUP boards. Hieronder gaan we wat dieper in op de verschillende Jobe SUP boards en zullen we ook aangeven welk board het beste past bij welke situatie.

    

   Jobe Duna

   De Jobe Duna is veruit het meest populaire Jobe board in ons assortiment. Het board heeft niet alleen heel mooi design, maar is ook heel veelzijdig. Qua vorm zit het board tussen een allround en een touring board in, waardoor het een ideale combinatie heeft van balans en snelheid. De Jobe Duna is sneller en koersvaster dan een allround board, maar tegelijkertijd wendbaarder dan een touring board. Een perfecte keuze voor de meer serieuze supper, die graag tochtjes maakt.

    

   Jobe Duna Steel Blue

   In 2023 zijn nog twee Jobe Duna varianten geïntroduceerd: de Jobe Duna Steel Blue en de Jobe Duna Teal. In onze Jobe Adventure Duna review leggen we jullie precies uit wat de sterke en zwakke punten zijn en waar het SUP board het meest geschikt voor is.

    

   Jobe Yarra

   Net als de Duna is de Jobe Yarra ongekend populair. Ook hier spreekt het design enorm aan, maar ook de klassieke allround vorm zorgt ervoor dat het een veel gekozen board is bij beginners die net even wat meer kwaliteit zoeken. De Jobe Yarra is heel veelzijdig en dus geschikt voor verschillende doeleinden. Vanwege de populariteit van het board, heeft Jobe ervoor gekozen ze uit te brengen in twee kleurvarianten. Deze varianten zijn: Jobe Yarra Teal en de Jobe Yarra Steal Blue.

    

   Jobe Neva

   De Jobe Neva is het enige Jobe touring board uit het assortiment. Met de karakteristieke spitse neus en zijn lengte is de Jobe Neva een touring board met perfecte glide en snelheid. Een genot voor de supper die graag lange afstanden aflegt en die houdt van snelheid.

   Kleine details als de peddelhouder, de griprails op de onderkant van het board en de geïntegreerde bungee cords zijn voorbeelden van de uitzonderlijk kwaliteit van Jobe en het oog voor detail en afwerking.

   Vanaf 2023 is er een nieuwe kleurvariant beschikbaar. Deze vind je hier.

    

   Jobe Leona

   De Jobe Leona is het meest populaire board in de Aero series. Vriendelijk geprijsd, maar nog steeds met de high-end features, zoals heat bonded technology, X-stitching, een stringer aan de bovenzijde en een verstevigde rails. De Jobe Leona is 12cm dik, maar door de voor Jobe kenmerkende stijfheid is dat geen enkele belemmering. De belastbaarheid van 120kg toont dat ook aan.

    

   Jobe Loa

   De Jobe Loa is een prachtig board, dat met zijn indrukwekkende afmetingen, belastbaarheid en grote EVA deckpad heel geschikt is om te gebruiken samen met een kind of hond. Dankzij de breedte van 86cm is het board uitzonderlijk stabiel en daardoor ook heel geschikt voor SUP yoga.

    

   Jobe Mira

   Met de Jobe Mira wil Jobe een scherp geprijsde, maar kwalitatief goed SUP board neerzetten in de markt. De Jobe Mira is een bijzonder lichte, zeer stevige en betaalbare all-round SUP met alle features van een high-end SUP. Net als de Jobe Leona is de Jobe Mira 12 cm dik, maar ook in dit geval gaat dat niet ten koste van de belastbaarheid. Het board is zo stijf, dat het maar liefst 100kg kan dragen.

    

   Jobe SUP kopen

   Je wil een Jobe SUP board kopen, maar wat is nou het beste Jobe SUP board? Kwalitatief gezien is er onderscheid te maken tussen de Aero series en de Premium Aero series. De Premium Aero series zijn onder andere 15cm dik in plaats van 12cm. Daarnaast hebben ze een extra stringer en ook een glasvezel peddel in plaats van een aluminium peddel.

   Welk board dan het beste bij jou past, hangt af van jouw lichaamslengte en -gewicht, jouw ervaring en het beoogde gebruik. Neem contact met ons op als je hulp wilt bij het kiezen of neem eens een kijkje in onze SUP board aankoopgids. We helpen graag!

    

   Kwaliteit Jobe sup

   Een Jobe SUP board heeft een aantal voordelen ten opzicht van andere SUP boards in ons assortiment. De prijzen van de Jobe sups liggen wel hoger, maar dat zie je ook heel duidelijk terug in de kwaliteit en details.

   Jobe SUP boards zijn ten opzichte van SUP boards van andere merken ongekend licht, sterk en stijf.

    

   Voordelen Jobe SUP board

   Jaar op jaar verbetert Jobe haar SUP boards en in 2021 zijn een aantal nieuwe technologieën geïntroduceerd, waarmee ze zich echt onderscheiden in de SUP markt.

   Hoewel deze technologieën normaal alleen te zien zijn bij een high-end SUP board, is de prijs van een Jobe SUP board toch lager dan bij andere A merken. Dat is ook precies wat Jobe wil; kwaliteit, maar tegen een betaalbare prijs.

    

   Unieke Jobe heat bonded technologie

   Elk Jobe SUP board maakt gebruik van de unieke heat bonded technologie. Dankzij deze technologie is een Jobe sup 25% lichter, maar tegelijkertijd 30% stijver.

   Aan de binnenkant van een Jobe SUP board vind je de Jobe X-stitching technologie. Deze technologie heeft ten opzichte van reguliere dropstitches het voordeel, dat het nog meer stijfheid biedt.

   Daarnaast heeft de aero series een single stringer en de premium aero serie zelfs een dubbele stringer. Als laatste kan een Jobe SUP board worden opgepompt tot maar liefst 20 PSI. Andermaal een verklaring waarom Jobe boards uitblinken in stijfheid.

   Form Follows Function

   In 2021 heeft Jobe hun nieuwe design filosofie gelanceerd met de naam “Form Follows Function”. Simpel gezegd betekent deze filosofie, dat de vorm van een product primair betrekking moet hebben op de beoogde functie of doel.

   Bovendien werd het ontwerp aangepast op een manier die de specifieke kenmerken van elk afzonderlijk product aanvult. Bij elk Jobe SUP board vind je details terug die een enorme impact hebben op de prestaties en gebruiksvriendelijkheid!

   De handgrepen en bagage elastieken zijn bijvoorbeeld geïntegreerd in het SUP board. Hierdoor hebben de boards een heel strakke look en extra bescherming. Er zijn dus geen patches geplakt op het board.

    

   Jobe accessoires

   De accessoires van Jobe zijn ook van ongekende kwaliteit. Alle Jobe SUP boards worden geleverd als compleet pakket, met alles wat je nodig hebt om het water op te kunnen.

   Een complete set bevat: Jobe SUP board, waterdichte rugzak, in lengte verstelbare peddel, safety leash, double action pomp, middenvin, reparatiesetje en  instructieboekje.

   De pomp heeft ook een deflate functie om je board weer helemaal leeg te krijgen, zodat je het makkelijk op kunt rollen. Verder is de peddel bij de premium aero series gemaakt van glasvezel.

   Als laatste maakt de vin gebruik van een EZ (easy) lock systeem. Open het hendeltje, klik de vin erin en duw de hendel weer naar beneden. Dit is sneller, gemakkelijker en de vin zit beter vast.

    

   Jobe must haves

   Naast de accessoires die standaard in een Jobe SUP board pakket worden geleverd, zijn er nog andere Jobe accessoires verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld een Jobe waterdicht en drijvend telefoonhoesje. Hiermee kun je zonder problemen tijdens het suppen je telefoon gebruiken en leuke foto’s maken.

   Met de Jobe SUP drukmeter kun je  snel controleren of je opblaasbare SUP board genoeg luchtdruk heeft voordat je het water op gaat. Gebruik de Jobe peddeldrijver om zeker te stellen dat je peddel niet zinkt.

   Met het Jobe brillenkoord weet je zeker dat je je bril nooit zult verliezen tijdens het suppen. En natuurlijk heeft Jobe ook dry bags.

    

   Jobe dealer

   Watersport Meerstad is sinds 2021 een officiële 5 star Jobe dealer. Daarnaast zijn wij een Jobe Test Center. We vinden het namelijk heel logisch, dat je een Jobe sup board eerst even wil zien, voelen en uitproberen voordat je er eventueel eentje koopt.

   Op afspraak kun je een Jobe sup komen testen, maar je kunt ook langskomen op de Jobe testdag. Op deze dag liggen er meerdere boards voor jullie klaar en kun je echt op je gemak even testen en de verschillen ervaren. Wil je op een ander moment komen testen, neem dan contact met ons op.

    

   Geschiedenis Jobe SUP boards

   Jobe is in 1974 opgericht door voormalig professioneel skiër Jeff Jobe. Initieel richtten ze zich vooral op de skisport, maar daar kwamen later de watersporten bij.

   In 2008 kwam Jobe onder beheer van het Nederlandse Sport en Recreatie Den Bol BV. De naam werd toen gewijzigd naar Jobe Sports. Vandaag de dag verkoopt Jobe hun producten wereldwijd, waaronder SUP boards.

   Met hun jarenlange ervaring en opgedane kennis in de watersport is Jobe in staat om Jobe SUP boards te maken van uitmuntende kwaliteit. Waar vele andere merken één jaar garantie geven, geeft Jobe maar liefst vijf jaar garantie.

   MAKKELIJK BETALEN
   • payment-1
   • payment-3
   • payment-4
   VERZONDEN MET
   • shipment-1