• Advies op maat
 • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
 • Verzending gratis vanaf €75
 • WooCommerce producten filter

  Prijs

  Kajakoptie

   Niveau

   Lengte

   Belastbaarheid

   • Advies op maat
   • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
   • Verzending gratis vanaf €75

   Starboard SUP

   Starboard creëert ‘s werelds meest innovatieve en hoogwaardige SUP boards.

   De Starboard opblaasbare SUP boards bieden het gemak van een opblaasbaar board, maar met hardboard prestaties. Starboard premium opblaasbare technologieën zoals de gelaste rails, geweven dropstitch en de dubbele kamer voor extra veiligheid zijn de redenen waarom de opblaasbare Starboard SUP wereldwijd zo enorm populair is.

   De Starboard hardboards zijn een klasse apart. Het is niet voor niks dat Starboard in de grote wedstrijden heel goed vertegenwoordigd is en meerdere wereldkampioenen heeft voortgebracht. Starboard investeert enorm in product development, zodat zij de snelste boards kunnen blijven aanbieden. De Starboard hardboards zijn licht, duurzaam, snel en hebben een geweldige glide.

   Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond


   Kunnen we helpen?

   Wij zijn Rody en Muriel en samen zijn wij Watersport Meerstad! We zijn enthousiaste SUP’ers en halen er veel plezier uit om andere mensen ook op weg te helpen in deze fantastische sport, die niet alleen lichamelijk inspannend is, maar ook geestelijk ontspannend. Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten; bekijk dan eens onze SUP board aankoopgids of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

   Watersport Meerstad Rody en Muriel

   Wat anderen vinden

   Starboard sup kopen

   Zit je er aan te denken om een Starboard sup board te kopen? Daar ga je geen spijt van krijgen! Starboard SUP boards behoren tot de beste in de industrie en de boards hebben al vele prijzen gewonnen.

   De Starboard SUP boards zijn van extreem hoge kwaliteit, dankzij gebruik van welded rail technologie, woven dropstitch en fusion laminatie. Starboard SUP boards staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

    

   Visie Starboard

   Starboard werd in 1994 opgericht door Svein Rasmussen. Starboard kwam allemaal voort uit de visie om innovatie, kwaliteit en inspiratie te brengen in de wereld van wind en water. Samen met riders en partners over de hele wereld streven Starboard en Tiki ernaar om de beste van de wereld en VOOR de wereld te zijn.

    

   Welded rail technology

   De welded rail technology van Starboard SUP zorgt ervoor dat de sup boards extreem sterk en duurzaam zijn.

   Het lassen van de rails is de enige manier om te voorkomen dat een sup board op de lange termijn gaat lekken. Starboard is een pionier op het gebied van de meest geavanceerde en betrouwbare raillastechnologie, waarbij de raillagen mechanisch aan de dropstiches worden gehecht. Hierdoor een Starboard SUP board duurzamer, gaat die langer mee en is een Starboard sup beter voor het milieu.

   Starboard sup gebruikt deze technologie, omdat de rails van het board het enige gebied is waar twee hoofdcomponenten van het sup board (het deck en de bodem) worden verbonden. Daarom is dit gedeelte een kritiek gebied voor luchtlekkage.

    

   Garantie starboard sup

   Starboard geeft twee jaar garantie op elk starboard sup board. De kans is echter heel klein dat je een beroep gaat doen op je garantie. Starboard sup heeft namelijk een garantie rate van 0,38% op alle opblaasbare sup boards sinds de Welded Rail Technology voor het eerst werd geïntroduceerd.

   Dat is slechts 1 op de 1000 Starboard sup boards. Tegenwoordig maken alle Starboard sup boards gebruik van deze Welded Rail Technology. Bovendien worden de boards geproduceerd door een nieuwe, exclusieve fabrikant.

    

   Woven dropstitch

   Na vijf jaar research and development introduceerde Starboard in 2019 de nieuwe ontwikkeling binnen de opblaasbare sup board wereld; woven dropstitch. Dankzij deze technologie is een starboard sup sterker, stijver, lichter en responsiever.

   Geweven draden wegen minder omdat er minder materiaal gebruikt wordt en omdat het alleen diagonaal uitrekt. De dropstitches van een Starboard sup houden daardoor meer spanning vast en daardoor krijg je een veel stijver sup board.

    

   Double layer fusion

   Een Starboard SUP board is gemaakt middels fusion technologie. Hierbij wordt de tweede laag PVC niet verlijmd, maar samengesmolten (gelamineerd) met de eerste PVC-laag. Door het lamineren wordt de kans op lelijke rimpels of luchtbellen op het oppervlak van het board een stuk kleiner.

   Het grootste voordeel van deze fused layer constructie is dat Starboard SUP boards hierdoor 20-25% lichter en 25-30% stijver zijn dan SUP boards met een gelijmde dubbellaagse constructie.

   Een laatste voordeel van deze manier van produceren zit ‘m in het feit dat er geen lijm wordt gebruikt. Dit is uiteraard veel beter voor het milieu.

   Tiki pump

   De Tiki pomp is snel, gemakkelijk en comfortabel. De pomp heeft een vaste positie van slang en manometer tijdens het oppompen. De starboard sup pomp is 10% efficiënter dankzij de opnieuw ontworpen zuiger en buitenbuis voor de luchtuitlaat.

   De dubbel- en enkelwerkende pompmodi en een bredere verwijderbare voetbasis verhogen de stabiliteit tijdens het pompen. De basis en het handvat zijn gemaakt van upcycled visnetten.

   MAKKELIJK BETALEN
   • payment-1
   • payment-3
   • payment-4
   VERZONDEN MET
   • shipment-1