Kunnen we je
helpen? App ons!
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

6 SUP benodigdheden

|

Heb jij alles wat je nodig hebt om maximaal gemak en plezier te hebben tijdens je SUP tochtjes? In deze blog gaan we in op een aantal SUP benodigdheden die niet direct noodzakelijk zijn, maar wel erg handig om te hebben; in onze ogen echte SUP must haves voor de fanatieke supper!

SUP benodigdheden

Vrijwel al onze SUP boards worden geleverd als compleet pakket, met alles wat je nodig hebt om het water op te kunnen. De standaard dingen die je nodig hebt zijn uiteraard het board zelf, de vin(nen), een peddel, een leash, een pomp en een tas. Vrijwel altijd wordt er ook een reparatiesetje meegeleverd. Toch zijn er nog andere SUP benodigdheden die je SUP avonturen een stuk leuker en makkelijker maken en daardoor echte sup must haves zijn. Die SUP must haves worden hieronder opgesomd.

Waterdicht telefoonhoesje

Misschien wel de meeste populaire van de SUP must haves; het waterdichte telefoonhoesje! Ben je van plan om je telefoon of andere gadget mee te nemen op het water? Dat is geen probleem met het waterdichte en drijvende Jobe waterdicht telefoonhoesje! Hiermee kun je zonder problemen tijdens het SUP’en je telefoon gebruiken en leuke foto’s maken.
Het Jobe waterdicht telefoonhoesje wordt geleverd met een nekkoord en een extra haak, zodat je je waardevolle spullen slim en veilig kunt vastzetten. Zelfs terwijl je telefoon in het hoesje zit is het nog mogelijk om te bellen en foto’s te maken. Ook touchscreen en face recognition werken gewoon. Echt een absolute sup must have!

Jobe waterdicht telefoonhoesje

Dry bag

Een dry bag houdt je spullen overal schoon en droog. Ideaal om bijvoorbeeld portemonnee, flesje water etc waterdicht mee te nemen. Mocht je geen waterdicht telefoonhoesje hebben, dan kan je telefoon uiteraard ook in de drybag. Dry bags zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor slechts een paar kleine voorwerpen zal een dry bag van 10L volstaan.
Neem je ook een extra setje kleding mee en bijvoorbeeld een strandlaken, dan zal je snel een dry bag van 20L of groter nodig hebben. Om de tas af te sluiten rol je de bovenkant een paar keer op en sluit je de tas af met een clip. Een dry bag is echt een SUP gadget waar je niet zonder kan!

Dry bag

Elektrische pomp

Ben je het zat om elke keer je SUP board met de hand op te moeten pompen? Overweeg dan eens om een elektrische sup pomp aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in een 12V variant , die aan te sluiten is op een auto, of in een accu variant.
De elektrische SUP pomp pompt je SUP board automatisch op tot de ingestelde PSI. Ideaal voor als je meerdere boards moet oppompen of als je domweg geen zin of tijd hebt om het met de hand te doen. Een elektrische SUP pomp scheelt tijd, energie en moeite en is dus echt een sup must have.

7-sup-must-haves-elektrische pomp

SUP board drukmeter

Niemand wil toch het water op met een SUP board waar te weinig lucht in zit?! Met de handige SUP board drukmeter van Jobe kun je even snel controleren of je opblaasbare SUP board genoeg luchtdruk heeft voordat je het water op gaat.
De drukmeter past op elk Halkey Roberts ventiel en meet tot 20 PSI. Ook deze mag dus niet ontbreken tussen de SUP gadgets.

Jobe SUP board drukmeter

Peddeldrijver

Ben jij wel eens bang om je peddel te verliezen in diepere wateren? Met de Jobe peddeldrijver speel je op veilig en hoef je niet meer bang te zijn dat je peddel zinkt. De peddeldrijver is een SUP gadget die makkelijk te plaatsen is op elke peddel. Dankzij de 5 mm dikke drijvende hoes van schuimrubber die je om je peddel kunt wikkelen weet je zeker dat je peddel niet meer zinkt.

Drijvend brillenkoord

Het is toch eeuwig zonde als je je zonnebril of gewone bril verliest op het water? Met het Jobe brillenkoord weet je zeker dat je je bril nooit zult verliezen tijdens het beoefenen van je favoriete watersport. Een brillenkoord is dus een absolute SUP must have.
Het opvallende Jobe brillenkoord is heel goed zichtbaar en zorgt ervoor dat je bril aan het wateroppervlak blijft drijven, zodat je je bril snel weer terug vindt. Nadat je je bril en brillenkoord uit het water hebt gehaald, droogt het koord heel snel weer op. Ideaal dus! Het Jobe brillenkoord past op alle brillen met temple tips.

Jobe brillenkoord
De auteur - Rody

Ik ben niet alleen zelf een enthousiast supper, maar ben ook een door het Watersportverbond gecertificeerd SUP instructeur. Door de jaren heen heb ik op veel verschillende sup boards mogen staan. Ik weet daarom heel goed, wat de verschillen zijn tussen boards en kan je daarom goed adviseren. Door af en toe een kort blog te schrijven hoop ik jullie te kunnen helpen om meer plezier uit het suppen te halen. Benader me vooral als je een specifiek onderwerp hebt waar je meer over zou willen weten. Nog leuker zou het zijn als je een keer een sup les bij ons komt volgen of een keer langs komt in onze showroom.

Blog auteur Watersport Meerstad

Nu in de SALE!!
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1