Kunnen we je
helpen? App ons!
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

5 belangrijke weetjes

1 juni, 2021

We worden ontzettend vaak gebeld door mensen die net een SUP board hebben gekocht en ergens tegenaan lopen, waarvan ze niet direct weten hoe ze ermee om moeten gaan. Daarom in deze blog de 5 belangrijkste “wist je datjes” voor als je net een SUP board hebt gekocht.

Wist je dat...

De drukmeter van je pomp pas gaat lopen als je SUP board al helemaal vol zit en je er dan nog extra lucht bij in pompt? Het duurt dus wel even voordat het metertje wat aangeeft.

intex-drukmeter-voor-zandfilter-4000

Wist je dat...

Je voordat je gaat pompen er wel voor moet zorgen dat het springveertje van je ventiel in de bovenste stand staat? Anders loopt je SUP board gelijk weer leeg…

Halkey Roberts SUP ventiel

Wist je dat...

De bobbel onder je board geen fabricagefout is? De boven- en onderkant van je board worden door duizenden nylon draden bij elkaar gehouden. Op de plek van je ventiel kunnen geen draden worden geplaatst, dus tegenover je ventiel krijg je een uitstulping. Op de foto zie je een Aqua Marina Fusion met een bobbel achter de finbox. Dit is precies tegenover het ventiel.

Bobbel

Wist je dat...

Je peddel niet stuk is als je die nog steeds kan inschuiven als het clipje dicht zit. Je moet alleen het clipje wat strakker zetten. Maak het clipje open, draai het vervolgens met beleid en met de klok mee een volledige slag rond en doe het clipje weer dicht.

unnamed

Wist je dat...

Je ventiel vermoedelijk niet lek is als er een beetje lucht ontsnapt? In je reparatiesetje zit een dopsleutel, waarmee je het ventiel wat strakker kunt draaien als dat nodig is.

SUP board sleutel

Nu in de SALE!!
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1