Kunnen we je
helpen? App ons!
  • Advies op maat
  • Snel leverbaar vanuit eigen voorraad
  • Verzending gratis vanaf €75

Watersportdagen Meerstad

Zaterdag 15 en zondag 16 juli 2023 vindt het Watersportweekend in Meerstad plaats! Dit weekend wordt georganiseerd door Dorpsbelangen Meerstad en is bedoeld om jong en oud te enthousiasmeren voor de watersport. 

In het weekend worden er door verschillende watersportaanbieders uit de regio allerlei gratis watersportactiviteiten aangeboden op het Woldmeer. Uiteraard zijn wij ook van de partij!

We zijn te vinden bij Strand park Meerstad. Niet alleen kun je bij ons het suppen uitproberen of een keer ervaren hoe het is met een ander board of peddel, maar we hebben ook een tweetal collega’s bereid gevonden om samen met ons het sup aanbod wat uit te breiden. Daarmee bestaat het sup aanbod uit drie onderdelen.

 

1. SUP introductie

Heb je nog nooit op een sup board gestaan en wil je het graag een keer uitproberen? Kom dan bij ons langs voor de SUP introductie. Je krijgt van ons een korte uitleg over de materialen en de basistechnieken van het suppen. Daarna kun je vrij het water op om te ervaren hoe leuk suppen is.

Voor diegenen die al besmet zijn met het SUP virus hebben we ook een groot aantal boards liggen om uit te proberen, van topmerken als Starboard, Jobe en MOAI. Wil je een keer wat snellers proberen? Ben je benieuwd naar hoe een touring of race sup board supt? Zou je wel eens op een hardboard willen staan? Of wil je graag een keer ervaren hoeveel fijner een glasvezel of carbon peddel nou eigenlijk supt. Schrijf je dan in via mail of Whatsapp en kom gezellig bij ons langs!

Hieronder vind je het overzicht van de boards die getest kunnen worden:

Starboard Generation 12’6×30

Starboard Airline Sprint 14’x25’5 (Snelste inflatable ter wereld)

Starboard Touring M 12’6×30

Starboard Touring 12’6×30

Starboard Icon 14’x32

Starboard Waterline 12’6×28

Jobe Sena

Jobe Duna

Jobe Yarra Elite

Jobe Neva

Jobe Mira

MOAI 8′ kids board

MOAI 10’6

MOAI 11′

MOAI 12’6

MOAI 11’6 Ultralight

MOAI 12’6 Ultralight

 

SUP les Groningen

2. Sup coaching 

Je persoonlijke ontdekkingstocht op het water. Wil jij rust in je hoofd en (meer) contact met je lijf? Op de sup, op het water in alle rust je eigen koers bepalen. Door oefeningen ontdekken, bewust worden en in balans komen. Ga jij dit meebeleven?

Coach Suzanne Thijs, Coaching on the Road

Coaching on the road sup coaching

3. Canisup 

Wil jij samen met je hond ervaren hoe het is om samen te suppen en is je hond minimaal 6 maanden? Dan kun je tijdens de watersportdagen Meerstad op zondag komen ervaren of dit iets voor jullie is.

Tijdens deze kennismakingsles zullen we jullie begeleiden bij het “canisuppen”. Weet je niet zeker of je hond kan zwemmen? Dan graag een zwemvest voor je hond meenemen.

Je hond dient een geschikt tuig  te dragen  (y-Tuig of H-tuig). Heb je deze niet, dan heb ik deze te leen. Om te kunnen peddelen en onze handen vrij te hebben om te kunnen belonen, maken we gebruik van een heupgordel en elastische lijn. Deze zijn ook te leen.

KS CaniSports

honden sup canisup kscanisports

Opgeven Watersportdagen

Je kunt je opgeven per onderdeel en per tijdsblok. Beide dagen zijn we aanwezig tussen 11:00 en 16:00. Hondensup is alleen op zondag beschikbaar. Elk uur start er weer een nieuwe introductieronde. Het uiteindelijke programma wordt bepaald aan de hand van de inschrijvingen en gecommuniceerd via mail.

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@watersport-meerstad.nl of middels een Whatsapp berichtje en daarbij aan te geven welke dag, tijdstip en onderdeel jouw voorkeur heeft.


Nu in de SALE!!
Wat anderen vinden
MAKKELIJK BETALEN
  • payment-1
  • payment-3
  • payment-4
VERZONDEN MET
  • shipment-1